Vítejte ve školce

2 Zář

Vážení rodiče, začíná školní rok 2024/2025, zde jsou nejdůležitější informace: Ráno začíná provoz v 6.30 – Příběnická, v 7.00 – Masarykův domov. Provoz na třídách končí v 16.15 hodin! Budovy se zamykají v 16.30 hodin. Nové děti v Červených rybičkách mohou přicházet rovnou do své třídy (vchodem ze zahrady). Provoz v této části je do 12 hodin. Pokud to vaše situace umožňuje, doporučujeme nejmenším dětem první den pobyt v MŠ omezit na 1 – 2 hodiny, někdy i méně. Vše si můžete domluvit s učitelkou na třídě, ochotně vám vyjde vstříc.

Ostatní podrobnosti ohledně provozu na třídách včetně všech telefonních čísel najdete na našem webu a ve školním řádu. Je také zveřejněn na webu, v sekci „O školce.“

Prosíme rodiče dětí, aby se v budově zbytečně neshlukovali a v šatně setrvali jen tu dobu, potřebnou pro klidný přechod dítěte do třídy. Pokud chcete své dítě odhlásit, můžete kromě pevné linky využít možnost SMS na mobilní telefonní čísla, uvedená v kontaktech. Sledujte průběžně web, jednotlivé rubriky jsou pravidelně a včas doplňovány podle aktuálnosti. Věříme, že školní rok bude pro děti radostný a klidný a že se jim v naší školce bude líbit. Určitě pro to uděláme vše, co je v našich silách.